EPSON Fine Art Cotton Smooth Natural A4 25 Sheets (C13S450267)

  • Kód: C13S450267
  • skladem Položka je na skladě a může být okamžitě expedována
  • Výrobce: Epson
Tento za tepla lisovaný bavlněný archivační papír s hladkým, přirozeně působícím povrchem dokáže přesně reprodukovat barvy, odstíny a drobné detaily – a uchovat je na dlouhá léta. A protože je navržen speciálně pro použití v tiskárnách Epson s pigmentovým inkoustem, můžete se těšit ze snadného a bezproblémového tisku.
Archivační kvalita Tento ušlechtilý bavlněný papír na umělecké tisky se vyrábí v renomované papírně z vysoce kvalitních surovin zvolených tak, aby se perfektně hodil pro účely archivace a výsledné tisky bylo možné obdivovat mnoho let. Zejména v přirozeně bílé barvě je ideálním materiálem pro standardní uchovávání muzeálních exponátů.
Výjimečné barvy a detaily Kombinace pokročilých inkoustů UltraChrome a luxusního papíru Fine Art Cotton Smooth Paper vaše fotografie a výtvarná díla nechá promlouvat živými, sytými barvami a temnými odstíny černé a dá skutečně vyniknout jejich kráse. Při výrobě tohoto papíru na umělecké tisky se používá technologie potahování, díky níž lze při tisku pomocí našich inkoustů reprodukovat nejširší paletu barevných odstínů a zároveň dokonale vykreslit detaily a jemné přechody tónů.
Kompletní řešení Jak docílit optimálních výsledků v klidu a s minimálním úsilím? Stačí zvolit produkty navržené tak, aby se spolehlivě doplňovaly. S našimi papíry, inkousty, tiskárnami, tiskovými hlavami a softwarem se při tisku nemáte čeho obávat. Všechny prvky se testují společně, aby výsledky vypadaly vždycky skvěle.
Rychlá, jednoduchá příprava Naše papíry jsou standardně nastaveny v ovladačích tiskáren Epson Surecolor SC-P, a tak můžete hned tisknout. Stačí dát pokyn, vše je připraveno.
Povrchová úprava podle vašich potřeb Papíry z řady Fine Art Paper jsou k dispozici ve všech úpravách, které pro svůj projekt můžete potřebovat: v hladké zářivě bílé, hladké přirozeně bílé, zářivě bílé s texturou a přirozeně bílé s texturou.
Specifikace:
Kategorie papíru Papírové listy
Typ papíru Fine Art Cotton Smooth Natural
Rozsah papíru Graphic Arts - Fine Art Paper
Použití papíru Fine Art
Formát papíru A4
Velikost papíru
210 mm x 15 mm Hmotnost papíru
300 g/m2 Počet listů
25 Listy Základní hmotnost
300 g/m2 ISO 0536 Tloušťka
490 µm ISO 0534 Odstín (L*a*b)
L* = 97 a* = 0,3 b* = 3,3 M1 (D50)
Základní materiál
Vlákna ze 100% bavlny Povrch / typ papíru
Matný

V nabídce od 19.07.2021.

Vaše IP Adresa: 18.226.222.89
Copyright © 2024 TonInk.cz. Powered by TonInk.cz